Η φιλοσοφία της AUTO ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ…

Η AUTO ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ αν και αποτελεί μια νεοσύστατη επιχείρηση, το βασικό μέλος και ιδρυτής  της, ο κ. Γεώργιος Ιορδανίδης, έχει διαγράψει μια πολυετή και επιτυχημένη πορεία στο κλάδο των αυτοκινήτων. Ξεκινώντας το 1980, με το δικό του φανοβαφείο και φτάνοντας μέχρι πρότινος να ηγείται μιας ολοκληρωμένης κάθετης μονάδας αυτοκινήτων αποδεικνύει καθημερινά τόσο την πείρα όσο και το μεράκι που διαθέτει.

Προκειμένου λοιπόν, να συνεχιστεί αυτή η δυναμική και επιτυχημένη πορεία η AUTO ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, λειτουργεί με βάση μια σταθερά πελατοκεντρική φιλοσοφία που στοχεύει σε υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών.

Οι βασικές αρχές αυτής της φιλοσοφίας συμπυκνώνονται παρακάτω:

    • Άμεση εξυπηρέτηση με φιλικότητα & επαγγελματισμό
    • Προτεραιότητα στις ανάγκες του πελάτη
    • Υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών
    • Αφοσίωση & Αξιοπιστία

Έχοντας ως άξονα τις σταθερές αυτές αξίες και τη συνεχή ενημέρωση σε ότι αφορά το κλάδο των αυτοκινήτων, η AUTO ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, επενδύει συνεχώς στην εμπιστοσύνη των πελατών της, προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις για το αυτοκίνητό τους. Στην δύσκολη εποχή την οποία διανύουμε, η AUTO ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ εμπνέεται συνεχώς από τις ανάγκες των πελατών της προσφέροντας τους, σύγχρονες και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές τόσο για συντήρηση όσο και για την επισκευή των αυτοκινήτων τους.